Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Jedino što u WoTu nema raketa :D Ako ne kužiš igru, pročitaj ovo Hrpa je teksta, ali mislim da je još uvijek dosta toga relevantno i pomaže.
 3. Pa evo, za početak možeš pogledati ovaj video koji je H4NI već postovao na forumu ovde... To ti je ovaj video: Nakon što odgledaš video, biće ti mnogo toga jasnije, a onda, za svaku nedoumicu, eto mogu ja posvetiti sat vremena da uđemo malo u trening, i da ti u praksi pokažem neke stvari koje bi ti dodatno sve pojasnile. Pitaj takođe i ovde šta te zanima, odnosno ono što ti ostane nejasno nakon što pogledaš, i odgovoriću ti, pa možda i ne bude trening trebao :)
 4. Gde mogu procitati kako se koriste rakete ili šta su.Svidja mi se igrica i igram je ali mi pola stvari nije jasno.Hvala unapred.Alex
 5. Nema lepše kada ostaneš 1 vs 5, a onda poslednja tri zalogaja budu clickeri. Desilo se!
 6. H4NI

  Cry me a river

  Počeo grindati Poljake...
 7. pI0ska

  Nervira me.

  Ima li šansi da to bude neki bot? Sve više srećem takvih igrača.
 8. Earlier
 9. H4NI

  Nervira me.

  kakav pokemon jebote led.. daj 300 eura za tenkove i vozi
 10. Sreo H4NI na suprotnoj strani u partiji. Prekinuo mu niz :) . GG.
 11. H4NI

  Raduje me

  Imam sve tenkove i nemam neke motivacije gubiti vrijeme svaku večer... A realno gledajući, klan i nije nešto kvalitetan/uspješan, pa da bi to uzeo bez muke i problema.
 12. Lanser6

  Raduje me

  Ne igras kampanju, mene nagovorise a nije mi se igralo. Na pola kampanje smo i daleko od tenka. Jbt ne mozes nista napraviti sa ovim regularnim tenkovima kada su sa druge strane cifovi i 279. Posebno cif koji prakticno nema slabu tacku na kupoli, udara kao malja i brzi od medijuma.
 13. H4NI

  Raduje me

  Napokon Fadinova medalja
 14. Kod ili je dobar, ili nije. Možda je vremenski ograničen, taj kod je davao 3 dana premiuma i možda slot, Tu ti niko ne može pomoći. Ako te obavjestio da si dobio premijum to vidiš ovde,
 15. Problen pise da sam osvoio dan premiuma a nigde se ne pokazuje ni ne uracunava u post game stats-u. I ukucao sam kod : TF2020YOUDIDGREAT: NI TAJ KOD SE NIGDE NE VAZI A NA TOW.EU STRANICI PISE DA JE KOD PRAVILAN.
 16. Ako imate Windows 10, dozvolite mu da se updejtuje. Provjerite da li ima koji update dostupan, a da nije instaliran.
 17. Zašto li sam mislio da se bilo šta promenilo dok nisam igrao.
 18. isti problem ali od petka 26. juna. obrisao sve kesove, obrisao igru , instalirao je ponovo , uradio scanove , cekirao inegritet igre , probao update graficke (AMD RADEON R4 grf 1.80ghz) ....... i nista.
 19. Nije pametno dijeliti svoj broj mobitela svagdje!
 20. BAR VAS NEĆE ARTY DIRATI HEHE HE
 21. https://en.wot-life.com/eu/player/milimili/ Primamljivo
 22. Kakav dominator....
 23. Ako bezveze promašim serviranu metu, kako nikad bezveze ne pogodim?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...