Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Nervira me.

  Ono kad imaš osećaj da je 30%vr saT28 stvarno preterivanje, 40+partija,alo rođače šta je to?
 3. Last week
 4. Cry me a river

 5. Cry me a river

 6. Cry me a river

  Dve od skoro
 7. Raduje me

  Juventus
 8. Raduje me

  https://worldoftanks.asia/en/news/general-news/1st_qt_2019_infographic/ Jest da je SEA server, no vjerujem da nije na drugima puno drugačije... Arty u top 3 najigranija tenka najveći niz pobjeda: 48 (LOL)
 9. Cry me a river

  Najbolji td bez kupole ima pozdrave i mahanja od ovog novog TS-5
 10. Cry me a river

  Svaki tenk je dobar kad derpačiš po dva tiera nižim tenkovima
 11. Cry me a river

  Kazu los tenk ... solidno pokretan, tvrd, top perverzan, sa sad, solidnom penetracijom i brutalnim dpmom ... najbolji od svih oklopljenih, bez turetnih td-ova. Naravno, neko ne voli ovakve tenkove al opet ...
 12. Raduje me

  dva koda: TWFEELSGOOD i TWTANKSBERLIN19
 13. Earlier
 14. Cry me a river

  Progetto Ace
 15. Raduje me

  WOT8ANNIVERSARY 1 dan premium račun
 16. Nervira me.

  Kad mi zahvaljujuci novom mm-u stavi po 5 skauta na obe strane u tir 8. Ebola.
 17. Raduje me

  Red je bio da i ja zavrsim ove misije. Nisam ni ocekivao da cu zavrsiti vec jednostavno igrao.
 18. Raduje me

  Opel je oduvijek imao dobre motore, a kvalitet limarije od modela do modela, ali danas ovi noviji, kao što je i tvoj imaju dobru i limariju. Lijepo ti izgleda auto i neka ti je sa srećom.
 19. Raduje me

  U zdravlju ga ćerao
 20. Raduje me

  Nakon ne znam koliko godina, spržio sam jedan DVD. Ali još više me raduje što je DVD za ovo čudo Nakopon sam se riješio muke, sad sam svoj gazda
 21. Prva godišnjica

  Srećan rođus forumu i nama na njemu! To je po meni najbitnija stvar, da se ono uspešno prebobalo bez zvaničnog foruma. Nije da ne možemo jedni bez drugih, i da bi nešto previše jedni drugima nedostajali, ali opet, nekako bi mi glupo bilo da kada imam da napišem nešto svima vama sa onog foruma, da vas više nigde nema grupisanih. Da stavljam na onaj engleski forum, od vas bi to možda troje ili četvoro pročitalo, i to je to. U skladu sa opštim interesovanjem za neke konstruktivne teme je i ovde, ali opet, onaj ko nešto pokrene a da o tome treba da se piše i daje mišljenje, dobije odgovor. Tako da, sve u svemu, ja sam zadovoljan.
 22. Prva godišnjica

 23. Nervira me.

  Koliko te može igra prcati u mozak, lol 24% pobjeda, pa kako jebote... odnosno vidio sam kako, ali opet wtf
 24. Game of Thrones

  jedna od rijetkih koje gledam tjedno, umjesto da skinem cijelu sezonu
 25. Prva godišnjica

  Eto dočekali smo i prvu godišnjicu, forum radi manje-više ok, ima dosta toga za poboljšati. Vidjet ćemo, možda dođe na red! Posjećenost je solidna, forum je otključan i sve je vidljivo gostima, tako da jako malo ima novo registriranih korisnika. S obzirom na marketing i uloženo u promociju, 102k pogleda je sasvim u redu. Ne vrtimo nikakve oglase, tako da nam ova brojka ništa ni ne znači. Ako se pogleda unazad, mislim da smo relativno bezbolno uspjeli premjestiti raspravu s glavnog foruma i pronašli alternativu bez onih stvari koje nisu valjale u prošloj priči. Sva funkcionalnost koja je tamo bila je i vamo zadržana, u nekim stvarima je čak i bolje.
 26. Game of Thrones

 1. Load more activity
×