Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

pI0ska

Član
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

pI0ska last won the day on April 1 2020

pI0ska had the most liked content!

Community Reputation

41 Ima smisla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.imdb.com/title/tt7440726/?ref_=tt_mv_close Your Honor 2020 Najbolji kuvar meta, ovde glumi sudiju i živi sam sa sinom. Život im se mjenja kad sin doživi saobraćajku u kojoj ubije drugog učesnika i bježi sa lica mjesta.
 2. Pustina 2016 Serija od 8 epizoda, priča klasika, rudnik u želji da se proširi u lokalnom mjestu, nudi nadprosječne cjene imanjima što odgovara i neodgovara pojedincima. U centru priče je lokalni gradonačelnik-ca, kojoj nestaje kćerka.
 3. pI0ska

  Nervira me.

  Volim ovu igru, ali ljeb ti poljubim, pa ja ovoliko desetkom arty RHM ne oštetim. Samo što sam ga kupio u prvoj partiji. Nikad nisam došao ovako blizu da definitivno obrišem ovu igru. Jednostavno to nije to, Upalim ovaj maraton i naravno napravim grešku. Ja ne znam šta se dešava? 10 000 iskustva ja pravim dva dana, pa u prvih deset ne mogu, ni u porazu biti. Ja više ni šestice ne znam igrati. Neprijeteljski timovi su, kao da igram protiv nekog prvoklasnog klana iz onih vremena.Pa ni oni nisu ovako sinhronizovani bili.
 4. pI0ska

  EBR 105

  Pa da ti si staromodan kao i ja. Nikako da ukopim ovu novu opremu ni na lajta, ni na mediuma, rezultat koji dobijem na kraju mi ne znači. Ne igram ga ni ja ali eto bilo viška para pa neka ga tu. Kombinovao sam, no kako ja igram uvjek su mi cifre, veće sa starom opremom nego novom. Ja ovu novu opremu nikako ne shvatam, jedini smisao bar meni, je da su dodali četvrti slot. Jedino poboljšanje se na pojedinom lajtovima se dobije na kamo u odnosu na staru opremu. Iako ga ne znam igrati(mislim na lajtove) meni taj kamo sad, na ovim mapama ne igra nikakvu ulogu.
 5. pI0ska

  EBR 105

  Kupim ga danas, nisam vičan tenku, nemam reflekse, zanima me šta je najbolje od modula na ovom tenku? Može i kako formirate posadu.
 6. Ako ne greješim, jedini modul u prvom slotu koji odgovara za sve klase vozila je ventilacija.
 7. Jedino objašnjenje je ovo što je gre napisao @890, da li su namjerno ili smišljno ostavili takvo objašnjenje. Vjerovatno je cilj da se igrači malo zbune pa potrose to zaliha golda što imaju, ne bi li ih kako nadoknadili. Budi malo strpljiv, vjerovatno će se to ispraviti, a to su univerzalni slotovi na manjem tiru i oni rade posao šta god staviš. Kad montiraš bilo šta od modula, vidiš da ti poraste bonus koji taj modul daje,. To i u garaži možeš da vidiš ako ne vjeruješ. Skini i dodaj modul, pa ćeš vidjeti promjenu ovde, kad staviš ventilaciju, to vidiš i na dodatnom postoku na
 8. To oko zarade se u potpunosti slažem, čak i ovo sa Barbi opremom je dobar pogodak, a meni neshvatljivo koliko igrači provedu vremena u garaži oblačeći svoje tenkove. Sad jedno levatsko pitanje, šta sad staviti na nekog ruskog mediuma npr ob 907, pošto je kod mene sad vertikalni, nabijač i optika. Da li da nabijač, žrtvujem ventilacijom pošto mi sad ona ovde jedino ima smisla? I opet moduli, zašto su mi ovi moduli ovako označeni, u pitanju je TD sedmica, dok na TD osmici ili nekom drugom na većem tiru, sličan-nema ovo? I u ovom slučaju piše da se ne slažu, ali imam te st
 9. Nije mi jasno šta staviti u druga dva slota da piše da se slažu. Samo prvi je kompatibilan, ova druga dva ??? U pitanju je Manticore, a i na drugim tenkovima je ovako. Probao sam i ovaj novi modul i opet se ne slaže.
 10. pI0ska

  Nervira me.

  Ima li šansi da to bude neki bot? Sve više srećem takvih igrača.
 11. Kod ili je dobar, ili nije. Možda je vremenski ograničen, taj kod je davao 3 dana premiuma i možda slot, Tu ti niko ne može pomoći. Ako te obavjestio da si dobio premijum to vidiš ovde,
 12. Ako imate Windows 10, dozvolite mu da se updejtuje. Provjerite da li ima koji update dostupan, a da nije instaliran.
×
×
 • Create New...