Jump to content

Antun86

Član
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Nit smrdi nit miriše
 1. Provjerio, matična ima jedan slot za grafu i sigurno sam te dobro stavio. Provjerio i kablove odnosno sve spajao sa display portom, dual dvi, onim običnim plavim kablom i i dalje nema signala na monitoru odnosno na njemu mu piše da nema signala. Jedino sam sad primjetio da mi zvučnici koje sam spajao usbom ne rade, kada ih uključim u drugi uređaj rade normalno. Sjetio sam se da imam frenda koji je otvorio nedavno servis računala pa sam ga zvao. Kaže on da je po njemu 95%matična i niti 5%procesor ali mora testirati pa mu sutra sve nosim. Sada sam u dilemi dali da uzmen Ryzen 3 2200 jer neznam da li to ima smisla u kombinaciji s ovom grafičkom što sam uzeo (rx550 4gb) te odgovarajuću matičnu i 8gb DDR4 rama ili da uzmem procesor i matičnu (ako ih još ima) koji podržavaju DDR3 Rame koje imam (8gb) i da na to stavim ovu grafičku?
 2. Izgleda da meni ovo nije do grafičke. Kupio novu grafičkU (RX550) stavio je a problem ostao međutim do sada sam imao sliku na monitoru kada bih izvadio staru grafičku i monitor spojio izravno na matičnu sad više nemam slike ni kada to napravim. Komp radi a slike nema. Da nije do matične ploče?
 3. Ekipa imam još jedno pitanje. Da li je bolje staviti ispod hladnjaka cpu ili grafičke termalnu pastu ili one termalne podloge?
 4. A da uzmem za nekih cca 1000kn neki AMD RX 550 ili sl. ? Ima ih mislim od 2 ili 4 gb, na moju matičnu slotovi pašu i DDR5 su. Ili da uzmem nešto sličnije onome što sam imao, neki Ati Radeon R7 240 ili sl. I da, ja nebih mjenjao procesor. Dok radi radi, kada ne bude onda ću mjenjati i matičnu i grafičku i zapravo sve. Sada mi je plan samo zamjeniti po meni neispravnu grafičku.
 5. Molim pomoć.....čini mi se kako mi je grafička kartica dala svoje jer mi je danas kada sam upalio komp stalno na monitoru pisalo kako mi monitor ne nalazi display porr sa kompa. Mjenjao sam i ručnopostavke na monitoru stavljajući VGa port koji sam do tada koristio ali i DVI port koji sam spojio samo da vidim da li je do monitora. (Monitor je neki Dell P...nešto star 3 godine) Na kraju sam pokušao monitor povezati na VGA i DVI port od matične i opet ništa i onda slučajno odlučim pokušati isto sa izvađenom grafičkom karticom i evo dobijem normalnu sliku na monitoru. Po meni je do grafičke problem ? E sad kako sam ionako imao staru grafičku ATI Radeon Sapphire mislim r7 200 od 2GB mislio sam kupiti novu pa me zanima što mogu staviti na moju konfiguraciju (ako je po vama do grafičke) do negdje cca 1000-1500kn. Imam matičnu Radeon ASUS A558M-K, Procesor AMD A8-5600K od 3,6GB, 8 GB RAM-a i napajanje od 500W. Hvala.
 6. Cry me a river

  Moja najbolja partija sa AMX M4 mle. 49 do sada a odigrao sam s njim skoro 500 partija i redovno sam među top 100 s tim tenkom. Po prvi puta sam dobio i ovu poruku da pošaljem replay kojeg sam uploadao http://wotreplays.eu/site/4391323#glacier-antun86-amx_m4_mle_49 Evo i slike kada sam se s njim uspio probiti i među top 10 iako nisam još uhvatio treći mark
 7. Frontline mod

  Meni je isto mod odličan i gotovo samo njega igram zadnjih 20ak dana. Samo me zanima do kada će biti aktivan, to nisam uspio nigdje pronaći ?
 8. AMX 65t

  Ja koristim ovaj drugi.....e sad jel to najpamentnij izbor ni sam nisam siguran
 9. AMX M4 mle. 49 (liberte)

  Jel tko ikada ovo dobio ??? Pogodila me odlična partija sa Amx M4 i dali mi ovo nakon bitke Bitku sam i uploadao jer je paš interesantno kako sam sa 10% healta pokupio 4 killa. Na kraju Scorpion sam skine dva zadnja meda i ostanemo ja i on jedini. Na kraju mi se posrećilo da i njega dokrajčim. Evo i link ako koga zanima http://wotreplays.eu/site/4331707#ruinberg-antun86-amx_m4_mle_49
 10. Strv S1

  Strv S1 odnosno jedan od tzv. strvinara iz švedske td linije s kojim će te protivnike često bacati u očaj nakon faze bijesa i ljutnje jer tenk je doslovno nevidljiv a uz to ima top s prosječnom probojnosti od gotovo 290mm, radi 390 (avg) dmg po granati te s dobrom posadom i opremom puni ispod 9sec. Premium granata probija 330mm što je sve zajedno uz gore navedeno odlično za premium vozio. Kao dobru stranu bih još istaknuo top gotovo naslonjen na trup tenka što mu u režimu opsade daje mogućnost minimalnog otkrivanja tenka preko ruba nekog zaklona tokom pucanja. Tenk košta oko 40eur što je puno previše za hrpu piksela no s druge strane ako već plačate taj užitak i luksuz premium vozila dobro je znati kako teško možete kupiti puno bolji i ubojitiji tenk od ovoga. Mana mu je papirnati armor 30/30/30 te igra u dva moda, odnosno u modu vožnje iz kojeg kojeg gotovo i ne možete pucati no tada tenk razvija brzinu od preko 50km/h naprijed i gotovo 50km/h u natrag te u modu opsade u kojem se tenk sporo kreće i okreće no u kojem ste u mogućnosti iza recimo nekakvog brda sakriti valjda 95% svog trupa i još uvijek imati mogućnos pucanja. Prebacivanje između modova tipkom X traje cca 2 sek. Osobno me tenk oduševio no dosta ovisi o mapi i timu pa će te u nekim partijama lako skupiti i 3,4 ili više tisuća dmg bez puno muke dok će te u drugoj biti sekundarno mrtvi kada vas otkriju lightovi ili krene bombardirati arty. Tenk je prije svega idealan za čučanje u nekom udaljenom grmu i živciranje protivnika koje izuvate gotovo bez nišanjenja a koji vas gotovo ne mogu otkriti ako pravilno koristite žbunje. Može se s njim zbog odlične kamuflaže prikrasti i bliže neprijatelju te čak ostati neotkriven i nakon pucanja, može se skupiti i spot dmg, no najučinkoviti je dobro maskiran u grmu gdje strvinari neprijateljska vozila. Takav način igre zahtjeva strpljenje, pametno biranje pozicije uzimajući u obzir rute povlačenja no na kraju se često takva igra isplati. Ovo po meni nije tenk za početnike jer s njim puno više puta neće gotovo ništa napraviti nego što će prelomiti partiju no u rukama iskusnijih igrača ovaj tenk je zaista zvjer.
 11. Slike dana

  Ono kada ti se posreći pa Mausa skineš jednim šutom
 12. Pitanja/Odgovori

  Što je ovo oko ovog stabla? Bag ?
×