Jump to content

Antun86

Član
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Nit smrdi nit miriše
 1. Molim pomoć.....čini mi se kako mi je grafička kartica dala svoje jer mi je danas kada sam upalio komp stalno na monitoru pisalo kako mi monitor ne nalazi display porr sa kompa. Mjenjao sam i ručnopostavke na monitoru stavljajući VGa port koji sam do tada koristio ali i DVI port koji sam spojio samo da vidim da li je do monitora. (Monitor je neki Dell P...nešto star 3 godine) Na kraju sam pokušao monitor povezati na VGA i DVI port od matične i opet ništa i onda slučajno odlučim pokušati isto sa izvađenom grafičkom karticom i evo dobijem normalnu sliku na monitoru. Po meni je do grafičke problem ? E sad kako sam ionako imao staru grafičku ATI Radeon Sapphire mislim r7 200 od 2GB mislio sam kupiti novu pa me zanima što mogu staviti na moju konfiguraciju (ako je po vama do grafičke) do negdje cca 1000-1500kn. Imam matičnu Radeon ASUS A558M-K, Procesor AMD A8-5600K od 3,6GB, 8 GB RAM-a i napajanje od 500W. Hvala.
 2. Cry me a river

  Moja najbolja partija sa AMX M4 mle. 49 do sada a odigrao sam s njim skoro 500 partija i redovno sam među top 100 s tim tenkom. Po prvi puta sam dobio i ovu poruku da pošaljem replay kojeg sam uploadao http://wotreplays.eu/site/4391323#glacier-antun86-amx_m4_mle_49 Evo i slike kada sam se s njim uspio probiti i među top 10 iako nisam još uhvatio treći mark
 3. Frontline mod

  Meni je isto mod odličan i gotovo samo njega igram zadnjih 20ak dana. Samo me zanima do kada će biti aktivan, to nisam uspio nigdje pronaći ?
 4. AMX 65t

  Ja koristim ovaj drugi.....e sad jel to najpamentnij izbor ni sam nisam siguran
 5. AMX M4 mle. 49 (liberte)

  Jel tko ikada ovo dobio ??? Pogodila me odlična partija sa Amx M4 i dali mi ovo nakon bitke Bitku sam i uploadao jer je paš interesantno kako sam sa 10% healta pokupio 4 killa. Na kraju Scorpion sam skine dva zadnja meda i ostanemo ja i on jedini. Na kraju mi se posrećilo da i njega dokrajčim. Evo i link ako koga zanima http://wotreplays.eu/site/4331707#ruinberg-antun86-amx_m4_mle_49
 6. Strv S1

  Strv S1 odnosno jedan od tzv. strvinara iz švedske td linije s kojim će te protivnike često bacati u očaj nakon faze bijesa i ljutnje jer tenk je doslovno nevidljiv a uz to ima top s prosječnom probojnosti od gotovo 290mm, radi 390 (avg) dmg po granati te s dobrom posadom i opremom puni ispod 9sec. Premium granata probija 330mm što je sve zajedno uz gore navedeno odlično za premium vozio. Kao dobru stranu bih još istaknuo top gotovo naslonjen na trup tenka što mu u režimu opsade daje mogućnost minimalnog otkrivanja tenka preko ruba nekog zaklona tokom pucanja. Tenk košta oko 40eur što je puno previše za hrpu piksela no s druge strane ako već plačate taj užitak i luksuz premium vozila dobro je znati kako teško možete kupiti puno bolji i ubojitiji tenk od ovoga. Mana mu je papirnati armor 30/30/30 te igra u dva moda, odnosno u modu vožnje iz kojeg kojeg gotovo i ne možete pucati no tada tenk razvija brzinu od preko 50km/h naprijed i gotovo 50km/h u natrag te u modu opsade u kojem se tenk sporo kreće i okreće no u kojem ste u mogućnosti iza recimo nekakvog brda sakriti valjda 95% svog trupa i još uvijek imati mogućnos pucanja. Prebacivanje između modova tipkom X traje cca 2 sek. Osobno me tenk oduševio no dosta ovisi o mapi i timu pa će te u nekim partijama lako skupiti i 3,4 ili više tisuća dmg bez puno muke dok će te u drugoj biti sekundarno mrtvi kada vas otkriju lightovi ili krene bombardirati arty. Tenk je prije svega idealan za čučanje u nekom udaljenom grmu i živciranje protivnika koje izuvate gotovo bez nišanjenja a koji vas gotovo ne mogu otkriti ako pravilno koristite žbunje. Može se s njim zbog odlične kamuflaže prikrasti i bliže neprijatelju te čak ostati neotkriven i nakon pucanja, može se skupiti i spot dmg, no najučinkoviti je dobro maskiran u grmu gdje strvinari neprijateljska vozila. Takav način igre zahtjeva strpljenje, pametno biranje pozicije uzimajući u obzir rute povlačenja no na kraju se često takva igra isplati. Ovo po meni nije tenk za početnike jer s njim puno više puta neće gotovo ništa napraviti nego što će prelomiti partiju no u rukama iskusnijih igrača ovaj tenk je zaista zvjer.
 7. Slike dana

  Ono kada ti se posreći pa Mausa skineš jednim šutom
 8. Pitanja/Odgovori

  Što je ovo oko ovog stabla? Bag ?
 9. FPS

  Ja sam na updateu 1.0 sve obrisao i skinuo ponovno WoT te instalirao i nemam nikakvih problema . Možda to treba pokušati, je da traje ali možda je rješenje problema ?
 10. Sustav zahvale

  Ok je vidjeti plus, like...na nekakav svoj komentar posebno ako se potrudiš nešto kvalitetno napisati ili argumentirati ali pobogu zar je toliko važno hoće li mi netko dati plus ili minus pa čak i ako u jednom od toga pretjeruje? Po meni je važnost takvih stvari precjenjena jer nisam ja ni sa plusevima pametniji, nekome draži ili nešto sl. kao što ni sa minusima nisam obrnuto od toga. Ja bih ostavio ovako kako je i to je to, nije to tako važna stvar.
 11. FPS

  U čemu je problem da ti je FPS veći nego prije ?
 12. Progetto M35 mod 46 kao nagrada za maraton!

  Igram onaj drugi zadatak 4x 4k i više dmg. Odradim to i onda skužim da treba 4x blokirati 4k štete. E jbg
 13. M4A1 Revalorise

  Evo još jednoga premium francuza koji mi je drag no on jednostavno i u t8 partijama bar meni vrlo često izgleda kao da je t6 tenk a upada i u t10 partije. Mobilnost mu za med nije impresivna, ide do 50km/h, armora nema (i turet i hull ispod 60mm), penetracija je manja nego na recimo CDC i sl te iznosi 200mm, reload sa dobrom posadom i opremom je gotovo 11sec. Dobre strane su gun depresija posebno kada se iskosi na brdu te alpha od gotovo 400hp i to ga po meni čini zabavnim. Top mi se čini dosta precizan i nisam primjetio nekakva velika rasipanja granata stoga u rendomu zna ugodno iznenaditi i opet kažem ja ga volim, imam s njim solidan WR no izrazito je težak za igru te nije nekakav najbolji izbor za zaradu love. Cijena mu je oko 7000golda što nije malo te je po meni tenk koji će kupiti ljudi koji ili ne znaju što bi više kupili ili oni koji ne znaju što kupuju. Početnicima bih savjetovao da ga svakako zaobiđu.
 14. Tigar P

  Hahaha odličan opis. Grindao sam ga još dok se premium municija kupovala samo za gold i čak ni tada taj epic armor od 200mm nije ništa značio. To miwje bio najgori grind, gori i od M3 Lee jer je trajao duže...kasnije sam mazohistički pokušavao popraviti svoj učinaknak s njim, na kraju odustao no i dan dans pamtim taj grozan grind.
×