Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

890

Član
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

890 last won the day on April 8

890 had the most liked content!

Community Reputation

101 Farma lajkove slikama

Recent Profile Visitors

712 profile views
 1. Ta linija na kojoj piše da se slaže ili ne slaže je trebalo da postoji samo na slotu na kojem ima smisla. Ovako su bez ikakve veze zbunili ljude. Druga stvar. Nigde nisu napisali da se oprema bez ikakvog plaćanja može premeštati iz recimo slota 1 u slot 3. Imali ste recimo Nabijač u slotu 3 a on daje bonus u slotu 1. Dosta ljudi je platilo gold da ga skine i prebaci u odgovarajući slot a mogli su jednostavno da desnim klikom na mišu otvore opciju i jednostavno izaberu: Prebaci u slot 1. Imam preko 100 tenkova pa mogu zamisliti koliko bi koštalo to prebacivanje da nisam na forumu igre
 2. Pa prvi slot je jedini koji daje dodatni bonus ako staviš opremu odgovarajuće vrste. U ostala dva se oprema koristi kao i do sada. U pitanju je glupo objašnjenje funkcije od strane WG. Bolje da za druga dva slota ne piše ništa nego što su odlučili da napišu da se ne slaže.
 3. Sreo H4NI na suprotnoj strani u partiji. Prekinuo mu niz :) . GG.
 4. Da moram da biram za sebe varijanta 3 iz prvog posta. Za gaming ce ponuditi najvise.
 5. Meni se iskreno u igri trenutno ne dopadaju vozila točkaši. Suviše je arkadna igra sa njima. Za one koji su baš dobri sa njima postaju još bolji a za one koji su loši ništa ne vredi. Jurcaju kao muve bez glave a nikakvog efekta sem što ih iste takve muve sa druge strane ne mogu ubiti. Ostatak je manje više standardan. Videćemo šta će se desiti kada uvedu izmene za prem ammo tj kada uvedu da standardne granate više skidaju. A i eventualno uvođenje izmena na HE ammo će biti predmet mnogih sporenja ako ih uvedu na način na koji su najavili.
 6. 890

  Raduje me

  https://i.imgur.com/Egw8No3.jpg
 7. 890

  Covid

  S obzirom da radim u vojsci, radim svakodnevno. Za sada svi clanovi porodice zdravi. Nemam problema sa policijom a krecem se po potrebi i za vreme policijskog casa obzirom da se na mene ne odnosi ali to je uglavnom u svrhu odlaska na posao i dolaska sa posla. Pripremljeni za rad u razne svrhe . Mozda i nije lose to sto radim jer bi kuci izludeo u izolaciji. Za sada nemam problema sa snabdevanjem u trgovinama s obzirom na to da nisam primetio nestasciu namirnica sem na pocetku toalet papira (koje smo seronje) brasna i maski koje ionako upitno stite. Ocekuje se sirenje pa ce mo videti kako se si
 8. https://eu.wargaming.net/support/en/products/wot/article/10193/ https://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/nickname-change/ Ne pise u zvanicnom tekstu da je potrebna verifikacija medjutim ne mogu da potvrdim da li treba ili ne.
 9. 890

  Vikendi

  Ima idiota medju svim nacijama a ne samo medju Poljacima. I to u istom procentu.
 10. To nije mod imas u podesavanjima nisana u igri.
×
×
 • Create New...