Jump to content

890

Član
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

890 last won the day on December 15

890 had the most liked content!

Community Reputation

55 Tryhard

Recent Profile Visitors

158 profile views
 1. Promene u 2019

  Type 59 je bio blizu OP naziva samo 2012. godine, SP nikada, dok kao sto Draza napisa E25 i Skorp samo u rukama dobrih igraca. Doduse u njihovim rukama je sve OP. Defender je cist OP dok IS3A tek cekam da vidim kakav ce biti. Meni je OP i T-34-85 u svom nivou. U rukama dobrih igraca ce sigurno biti OP dok nisam to siguran za one druge koji nisam siguran da ce uspevati da ostvare bas nesto dobre rezultate. Noob na prvu primljenu granatu stiska S i ide u rikverc... Licno mislim da je mali nerf prem ammo potreban. Nije mi logicno da se mobilni tenk ceono napucava sa super HT i da ga svaku granatu busi. Ali nerf prem ammo bi morao da prati i nerf oklopa HT (Type 5 i Maus) kao i nerf aim time pogotovo na Type-u. Da ne moze tek tako da izadje i osine nekoga za sigurnih 500+ dmg. Dao bi mu aim time od FV183 pa nek skuplja pola minuta. Uzgred receno najbolju municiju ima Su-100Y. Armor Penetration 196 / 171 / 65 mm Damage 440 / 510 / 580 HP. Sa ovakvom municijom biras sta ti treba Pen ili DMG. S tim sto treba prilagoditi svakom tenku pojedinacno. Ima i ideja o ogranicenju broja prem ammo. To je po meni lose jer los igrac u svakom slucaju nece ispucati svu prem ammo dok ce dobar na kraju partije ostati bez nje kada mu je mozda i najvaznije. Po meni prem tenkovi ne bi trebali da budu bolji. Trebali bi da budu egal sa tenkovima svog nivoa. Odlican primer je KV2 i KV2R, Cromwel i Cromwel B... Oni su prem zbog zarade i iskustva a ne zbog procenta pobeda koji bi im skocio kada bi bili bolji. Ovo pogotovo vazi za spec MM tenkove koji trebali biti i malo losiji jer ne vide tier X. Nisam ni za ukidanje -2/+2 i prelazak na -1/+1. Sta bi onda bilo sa SMM tenkovima? Iskljucivo -1/0? Nista mi ne fali ni da igram sa +2. Ako ne mozes da penetriras mozes da asistiras.
 2. Promene u 2019

  Dont kill the messenger. Samo sam preneo vest. U tekstu pise: In the future: Templates will become more flexible, depending on the current situation in the queue In addition to the classic 3-5-7 and 5-10, new templates may appear in order to help sort the queue For a two-tier battle, there may be 6-9 and 7-8 For a three-tier battle, there may be 4-5-6 and even 5-5-5. Templates may also appear with a larger number of tanks in the top than in the bottom for two-tier battles. This mainly concerns the 8-7 template for two-tier battles.
 3. Promene u 2019

  Promene u 2019 Bice dosta buke oko nekih promena. Promene oko prem ammo na primer, promene MM-a, rebalans vozila, vracanje Frontline moda.... - Uvodi se smanjenje dmg za prem ammo od nekih 25-30% dok penetracija ostaje ista. Sto vecu stetu granata treba da napravi vece ce biti smanjenje. Obzirom na promene bice promena i u ceni granata. Promene ce biti uvedene za svako vozilo posebno. Zbog toga ce nekim vozilima biti promenjene i karakteristike. Ovo nije sigurno vec se ocekuje stav igraca. - Promene MM ce biti tako da ce biti i novih obrazaca tipa 6-9, 7-8, 4-5-6, 5-5-5 a verovatno i 8-7. - Vraca se Frontline mod. Trajace nedelju dana mesecno a maksimalno 10 puta godisnje. Uvodi se vise Prestige nivoa. Za njih ce se dobijati poeni sa kojima ce biti moguce kupiti specijalna nagradna vozila. - Rebalans vozila. Prvo ce se sredjivati E100, IS-4, Leopard 1, STB-1 i Kranvagn. - Ubacuju se Svedski medium tenkovi. Razmatraju da se u siege mod ulazi automatski. Razmatraju se i nove nacije ali nista konkretno za sada. - Pricaju oko neke nove mehanike. - Nova mehanika Ranggirnih borbi. Podeljene u 4 divizije. - Mozda se menja mehanika zaradjivanja iskustva u bitkama - T95/FV4201 Chieftain kao nagrada za klanske aktivnosti u Januaru - Kupovina sa Bondovima. Vozila koja nisu u prodavnici ali su u igri. Nagradna vozila ili vozila koja su uklonjena iz prodaje ralizcitih nivoa cak i do nivoa X. Cak i neka veoma retka vozila. - Bice nekih promena oko premium acc. Rezerve daju iste stvari kao i prem acc pa je potreba za prem acc smanjena. Zbog toga ce prem acc davati vise nego sada. - Bice promene u izgledu vozila. 3D stilovi i slicno. - Bice i trka tenkova.
 4. Nervira me.

  Moze Paprone svako da rentira. Ukucas kod i eto tenka u garazi. Mozes i 0 bitaka da i imas.
 5. A Well-Deserved Reward

  To zna samo prodavac. A on je verovatno zakljucio da mu se ovako sa maratonom vise isplati cim ide maraton za maratonom.
 6. A Well-Deserved Reward

  Bio je standardni tenk i zamenjen je u stablu sa MT-25. Obzirom da je to davno bilo, da ga se svi rado secaju, dat je veteranima igre. Karakteristike i nisu bitne. Bitniji je gest. Ionako ce ga svi probati po par partija i blejace u garazi.
 7. A Well-Deserved Reward

  200 bonova
 8. Poredio sam sa cenama u Srbiji. Ako postoji ponuda kao sto Bandi kaze, a verujem da govori istinu, onda je ponuda sa i5 bolja.
 9. Po ovoj ceni, za WoT, odlicno.
 10. A Well-Deserved Reward

  Nemam problem sa davanjem tenka kao nagrade. medjutim ti tenkovi ne bi smeli biti OP. Doduse ni premium tenkovi ne bi smeli biti OP. Kao primer za OP bi naveo Obj 907 koji je na granici OP, prvobini T-22 koji je bio full OP i T-34-85M koji je previse jak za nagradni tenk kao. 279e mi i nije toliko OP koliko je nepoznanica jer je redak. Davali su do sada mnogo puta dzabe premium tenkove, doduse tier 2 i 3. Ni ovaj T-50-2 nece biti OP pa davanje takvog tenka ne vidim kao problem. Pet dana ce ih biti milion u randomu i to bi bilo to.
 11. A Well-Deserved Reward

  Ja nisam takvog stava da treba svima dati sve. Od kada su uvedene nagrade za ucestvovanje sve je otislo u k. A najvise popizdim kada vidim da se trazi da se stave na prodaju reward tenkovi iz CW kampanja. Da se razumemo nemam ni jedan. Ne moze se sve kupiti novcem. Ucestvuj, pobedi, uzivaj u nagradi. Trebalo je dati alfa i beta testerima po neki unikatni tier 8, ostalima od tier 7 pa na nize za svaku godinu (tier 7 do tier 1). E na to moze i kamuflaza da se zna zasto su dobijeni. Tako se nagradjuju svi ali onoliko koliko su dugo u igri jer je povod za nagradjivanje lojalnost igri.
 12. A Well-Deserved Reward

  Mislim da je tema najposecenija na celom forumu.
 13. Ja koristim pastu. Nisam nikada imao problema.
 14. Ako ces vec polovno uzmi GTX 750 Ti sa 2GB i miran si neko vreme. Mozda je i jaca od RX 550 a ako ostajes na tom procesoru nemoj traziti brzu. I da, mnogo je brza od R7 240 a nije veliki potrosac.
×