Jump to content

890

Član
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

890 last won the day on September 12

890 had the most liked content!

Community Reputation

42 Ima smisla

Recent Profile Visitors

104 profile views
 1. Po tvom opisu deluje da je GPU odbrojao dane. Njegovim uklanjanjem se aktivirao graficki deo tvog procesora i zbog toga ti sve radi. Sto se tice upgrade-a ja bih prvo na tu plocu stavio Athlon X4 845 obzirom da od svih procesora za FM2 podnozje ima najbolje single core performanse, vise nego dovoljne multicore performanse u odnosu na ostale i najmanju potrosnju i buku od svih procesora koji nesto vrede za to podnozje. Polovan je mogao da se nadje za 30-40 eura. Obzirom na tvoj budzet i monitor koji ima najverovatnije HD (1920x1080) rezoluciju ostaje ti novca za 1050 Ti sa kojom ces na tom monitoru moci da igras WoT sa veoma visokim postavkama. Ovo ti je predlog ako ti je WoT omiljena igra. Ako ne nadjes X4 845 uzmi bilo koji Athlon X4 za FM2 podnozje generacije 8XX ali se spremi za nesto visu potrosnju i buku. Ovo ti je najjeftinija opcija za znacajniji upgrade racunara bez menjanja ploce i memorije.
 2. Oružje od rakije pa do čakije...

  Skoro smo imali neku vezbu spasavanja unesrecenog sa zemlje putem dizalice sa helikoptera. Tip je na zemlji umesto da saceka da prvo dotakne zemlju uzmljenje uhvatio upravo deo sajle koji je za uzemljenje i opicio ga je elekticitet da je pao na zemlju. Deo o kome pricam se jasno vidi na slici 1, na slici 2 ispod nogu spasioca, na slici 3 izmedju nogu spasioca. Spasioc je iz specijalizovane jedinice iz Ruske federacije pa stoga i drugacija uniforma.
 3. Sam svoj majstor

  Svaka cast Bandi
 4. Oružje od rakije pa do čakije...

  Desavale su se slicne stvari i u nasoj vojsci. Nije svaki put ni greska u pitanju. Nekada se desavalo da zbog zaostalog statickog elektriciteta izlete rakete, pogotovo nevodjene iz sacastog lansera. Doduse tada takve vesti nisu dospevale u novine.
 5. Cry me a river

  U racunanju WN8 spot se racuna na osnovu pretpostavljenih vrednosti koliko bi neki light tenk trebao da ima u proseku spota obzirom da WG nikada nije objavio tacne vrednosti za spotovanu stetu kao sto u statistici recimo imas prosek za dmg i kill(frag). Zbog toga su i oni koji su pravili WN8 stepenovali spotovanje sa manjim koeficijentom. Dobar spot je na nekim mapama presudan za razliku od stete koju skaut napravi. Spotom dajes saigracima opciju da pucaju po meti dok protivnik takvu mogucnost nema.
 6. Cry me a river

  Jedna koja nije M jer nisam naneo mnogo stete ali sam makar spotovao preko 9k Edit: Dve-tri bitke kasnije i jedno M
 7. Cry me a river

  Jedan sa obicnim MM.
 8. Cry me a river

  Stari buff-ovani PMM tenkovi. Za ne verovati danas sam sa njima ponovo bio top tier i tu su odlicni. KV-5 je mozda i pre jak kao top tier. Nije bilo potrebno pucati gold. A sa devetkama nema svrhe. Neces probiti svakako. Dva promasaja su jer sam ganjao njihovog skauta. Sa Super Perom je ok bila partija. I dalje je trom ali malo manje. Isto bez pucanja golda jer kao top tier za time stvarno nema potrebe. U Tier 9 sa JgTg88 su me ubili kao malo macu u sekundi T-30 i Isu-152 a u jos jednoj kao top tier sa istim tenkom sam pao sa litice isprobavajuci koliko su mu povecali brzinu rotacije. Definitivno nije cigra i ja sam definitivno ispao glup. Medjutim kao top tier je brutalan u koridor situacijama. U ovoj partiji sam prvi put igrao Kineski zid ili kako se vec zove. Simpaticna mapa na strani na kojoj sam igrao.
 9. Cry me a river

  Otvorene su mi cetiri 15.misije za Obj 260. Resio samo light. Imam 12 bondova sto znaci 3 resene misije a ja nema sanse da resim (doduse ne pokusavam bas mnogo) ni TD-15, ni MT-15, ni Arty 15 (bio blizu, imao 4000 stete a onda ukapirao da treba 3500 assisted) ni HT-15 (falilo mi u zbiru 13 ...)
 10. Vrhunski igraci - najveci smradovi

  Kada bolje pogledas nacin ratovanja cetnici i jesu bili veci deo rata partizani . A posle '45 su sigurno bili partizani dok su ih ganjali partizani. Tada su i ustase bile partizani jer su i njih ganjali partizani
 11. Vrhunski igraci - najveci smradovi

  Ne, nego da su svi vrhunski igraci kukolj.
 12. Vrhunski igraci - najveci smradovi

  A sta fali kukolju? Lepa biljka iz porodice karanfila. Cak i povecava prinos 10-tak procenata.
 13. t25 sprint misija i nagrada

  Dovoljno ti je 75 tokena, misija traje do 14.09. a potrebno je da igraci na serveru sakupe 25 milona tokena. Svako jutro azuriraju broj osvojenih tokena. Ostaje malo nejasno obzirom da misija traje do 14.09. a recimo 13.09. ujutro ne bude dovoljno tokena i u njihovom azuriranju broja posto to rade rucno ne bude dovoljno tokena da li ce se morati cekati azuriranje nakon 14.09. ujutro do kada traje misija jer je nakon dostignutih 25 miliona tokena potrebno i odigrati jednu bitku da se dobije tenk. Medjutim ne sumnjam da ce sutra ujutro biti dovoljno tokena ili ce u dramaticnom drugom azuriranju u toku dana obvestiti igrace da ima dovoljno tokena pa ce svi koji imaju 75 tokena dobiti tenk.
 14. t25 sprint misija i nagrada

  Ma nagurao sam preko 150 a imam tenk. Ni posada mi ne treba za nemacke mediume.
 15. t25 sprint misija i nagrada

  Ne treba 25 miliona bitaka vec da se skupi 25 miliona tokena.
×