Jump to content

davor1973

Član
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nit smrdi nit miriše
 1. not enough XP

  Modovi,što bi mi preporučili...i svakako stavite link.
 2. not enough XP

  Pogrešno,igram oko 4god.Prije si sve vidio kada si zavirio na sljedeći tenk tako da su ti sve informacije bile tu dostupne.U međuvremenu se grafika ili postavke same igre promjenilo,kao i sučelja.Prije nekoliko dana sam ponovno instalirao i ovo mi se dogodilo.I sada na NEpremijum tenkovima nemam kvadratić čime je i počela ova rasprava,niti ga mogu vratiti,niti znam gdje je,i da li je uopće potreban.Premijum tenkovi ga imaju.Nikakav sam igrač i ovo mi je razbibriga.U želji da postanem bolji čitajući stari forum napredovao sam toliko da igram premijum i to samo sa premijum računom.Obična igra bez premijum računa t8,is3 kad izgubim,vjerojatno nikad nebi ništa zaradio već potrošio kamaru para na zlato da se mogu dalje nastaviti igrati. Nije svatko za sve.
 3. not enough XP

  Jasno,hvala ti.
 4. not enough XP

  plava 36 038, zelena 40 053, crvena 164 700
 5. not enough XP

  Ni jedan,a ne znam ih ni instalirati.
 6. not enough XP

  Razumio sam gdje se nalazi,ali toga nema.Taj kvadrat imaju premijum i prije su imali i ostali.Ništa nisam petljao.Odjednom mi je podloga postala indigo plava...po završetku javi mi reward for merit.Ima 5 paketa i sada sam na trećem.Gdje se to izgubilo,ne znam.
 7. not enough XP

  a ne znam ni ja.....igrat ću tako dok nekom ne dam račun pa neka se on zajebava.
 8. not enough XP

  Nema ni kvadrata,a ni kvačice....sve mi se pojebalo osim premium tenkova.....spic,is 3,m40/m43
 9. not enough XP

  Neznam vratiti...jbg
 10. not enough XP

  Sa IS 3 idem na tir IX....X 10.Da bi mogao kupiti X 10 trebaš pare,isto tako i iskustvo koje dobijaš sa nižim tirom i svakom partijom.Kada zaradim 1000 iskustva ne prizna mi,uopće mi se ne piše.Uvijek sam na 164 700.
 11. not enough XP

  Ne kužim....imam VIII M40/M43 i IS 3.Nakon svake bitke nemam dovoljno iskustva,odnosno da bi napredovao dalje treba mi sa svakom partijom i zarađenim iskustvom "skidati" kako bi dobio mogućnost na viši nivo. Javlja mi: earn it in battle or convert experience earned on elite vehicles.
×