Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pips

Član
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Pips

 1. Pogledao seriju, ništa posebno osim prikaza elektrane i okolice, previše preseravanja i moraliziranja, da je imala još koju epizodu sa više detalja i bez puno dramatiziranja onda bi to bilo nešto...
 2. Ne bih baš rekao da je bilo nepravedno, tenkovi su se uredno bušili običnom municijom, ako je bilo situacija gdje se nije moglo bušiti zbog hulldowna, išlo se na flank, igrači su razmišljali, uvijek se našao netko tko će povući druge u rush, nije se kao sad odmah prebacivalo na gold u deri, bez ikakvog mozga (bilo je i na početku mudonja koje su trpale gold u konish na vk i spamali, međutim takve se baš nije previše doživljavalo, imao si otvorene mape, a ne koridore pune hulldown pozicija... Ja nemam problema sa goldom jer mi se jebe za igru i njihovu kurvinjsku politiku, ali bih volio da se na svaki tenk dalo određeni broj gold granata koje se mogu nositi (kao što se nekad nosilo u klanskim) pa ćeš to pucati po važnim metama, a ne po svima. Ili nek ukinu ap čisto da prekinu farsku u kojoj se kao brinu za igrivost, a gledaju samo i isključivo profit. Kurve su i HE sjebavale, gdje neće ostalo.
 3. Nisam još pogledao seriju, ali na ovo sam naletio u komentarima: Reaktori su bili u parovima, 1 i 2 te 3 i 4, udaljenost izmedju parova kojih 200njak metara. Reaktor 3 je ugasen odmah nakon nesrece, preostala dva su nastavila s radom. I ta dva su ubrzo ugaseni, i kod svih je ostao minimalno potrebni broj ljudi. Reaktor 1 je ponovo pokrenut 1.10.1986, drugi ubrzo nakon njega, oba konacno ugasena u 90-tim. Reaktor 3 (odmah do unistenog cetvrtog) je zadnji vracen u pogon, u prosincu 1987, i radio je sve do prosinca 2000! Kad ovce obožavaju samo kad se samo druga strana trpa. Inače debili (ameri i podrepne muhe) su posijali valjda 60-tak nuklearnih bombi po svijetu, za 13 nemaju pojma gdje su (tako nešto.)
 4. Mene nije bilo pa sam propustio, vidim masno su naplaćivali kamuflaže tako da nisam baš puno propustio...
 5. IS-6 ne bih uzeo (osim za kolekciju) ni da mi ga daju ni te smm tenkove...
 6. Ja sam imao 100 milja i uzeo iste tenkove kao i ti i nije mi žao kredita jer ni ne pratim koiliko imam niti igram osim frontline i sad rangirane (i to minimalno,) nakupi se toga i ne trošim na gluparije, nije to da se ne plati runda, nego se ne plaća svakome i ne pije se do čepa, nego umjereno
 7. Haha koji fail, ostalo još 38k komada lol.
 8. Nekakav leak na ruskom serveru: 25 - SEXTON y FV183 26 - PZ IV/V y PZ2 J 27 - HYDROSTAT y ALPINE TIGER 28 - IS6B y CAMOS DE TIER X 29 - T34B y FOCH155 30 - CAENARVON AX
 9. Bilo bi napeto: Sexton 15,000 units sold out in 22 minutes on EU. For comparison, there were 40,000 British SPGs available on the RU server and they sold out in 4.5 minutes. Htio bih LE arty ali ta će ujutro planuti za sekundu, a tek danas popodne ako bude kakav is3 ili slično. Da je uživo, tu bi tuča nastala pola sata prije pa tko preživi
 10. Fiksna, Sekston je otišao za 500k kredita. Type 59 G Sold Out on NA in 10 Seconds
 11. Ja sam slučajno uhvatio GFa i da do kraja ne uzmem više ništa, opet sam zadovoljan, danas sam čekao da vidim šta će biti i dok sam reloadao stranicu već je sve otišlo (a i ne bih uzimao jer je to previše golda...) Ako se nastavi ovakvo ludilo kao danas neću ni pokušavati.
 12. Ovo je sprdnja, ako se ovako nastavi moći ćeš samo kurac uhvatiti
 13. Pips

  VIdeo Dana

  Što je najgore, na tim područjima ih ima koliko hoćeš sličnih... Zdravstvo je u takvom rasulu da je jadan onaj tko završi kod njih.
 14. Pips

  Nervira me.

  Nervira me što su pičkice smanjile dobijanje poena za pola u frontlineu, kao da nisu debili dosta sad još ne možeš ni do kapetana doći, ffs.
 15. Pips

  Nervira me.

  Nema tu pomoći, nekako je išli prošli mjesec do generala, sad je uspjeh ako se dođe do kapetana jer je sve brzo gotovo.
 16. Pips

  Nervira me.

  Naletim nekad na dnevnik na Novoj tv i tamo je uredno lupiti glavnu vijest da su žene potlačene i da je istraživanje pokazalo da firme koje imaju na glavnim pozicijama žene su puno uspješnije od firmi koje imaju muškarce, kako su puno pametnije i sl, onda drugi dan lupe kako je provedeno istraživanje i da muškarci više varaju nego žene , a da ne pričamo o ubojstvima itd. Ono na čelu države imaš Kokošlindu koja je ogledni primjer promašaja od žene, ali oni i dalje besramno serendaju. I nije ni čudo da je sve teže ostvariti bilo kakav normalan odnos, pa čak i popričati normalno.
 17. Pips

  Nervira me.

  Je, i meni bilo žao kasnije pogotovo što je kao stvoren za frontline.
 18. Pips

  Nervira me.

  Ja sam samo prošli riješio, ostalo ništa.
 19. Pips

  Frontline

  C točka se uzima nakon što se ubije prvi val branitelja, čim ih počne stvarati malo dalje od prve linije, ne stižu doći na vrijeme. A linija najlakša za uzeti cijela, srednja ja malo teža dok je C i F dosta zeznuta za uzimanje, a i branjenje sa budalama koje stoje iza bez spota.
 20. Pips

  Frontline

  Trebali bi, pogotovo sad kad se naplaćuje rentanje ili?
 21. Pips

  Nervira me.

  Nestvarno, likovi u obrani u partiji koja traje do kraja naprave 250 i 1200 dmg, sljedeća gube 2 točke u prvoj minuti, kakve su to droge... 4 partije 4 poraza, gg.
 22. Pips

  Nervira me.

  Jučer branim kao da kopam rov, tako teško i ubiju zadnji top 5 sekundi prije kraja, ekipa stoji pored i boji se izaći, u napadu td-ovi uzmu snipe poziciju i ne mrdaju, C točka je teža za zauzeti ali nemoguća ako nitko ne želi ući u cap. Onda ja uzmem teži tenk i izguram van sve te drkače kurca, posebno rhm-ove.
×
×
 • Create New...