Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

adisco

Član
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

adisco last won the day on March 26 2019

adisco had the most liked content!

Community Reputation

27 Ima smisla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. adisco

  Raduje me

  dva koda: TWFEELSGOOD i TWTANKSBERLIN19
 2. adisco

  Raduje me

  WOT8ANNIVERSARY 1 dan premium račun
 3. adisco

  Raduje me

  Opel je oduvijek imao dobre motore, a kvalitet limarije od modela do modela, ali danas ovi noviji, kao što je i tvoj imaju dobru i limariju. Lijepo ti izgleda auto i neka ti je sa srećom.
 4. adisco

  Raduje me

  Termini koje koriste i određuju u dijagnozi, nakon stručnih pregleda, stručnjaci koji se nazivaju doktori medicine. Neko nestručan i neuk kada takve medicinske termine određuje i koristi samo kako bi pokušao da posrami i umanji nekoga, čini uvredu.
 5. adisco

  Raduje me

  Kako ne psuješ kad jebeš krv i bjesniš bez potrebe. A nisam ti ništa rekao za ovo kako me nazivaš, to nisu psovke to su uvrede. Nemoguće je da ovdje bilo što objašnjavaš neke stvari i još manje da se hvališ oko igre jer stvarno nisi neki igrač, jer da jesi ne bi te bilo tek tako lako savladati u bitkama. Možda ja i nisam po nekim mjerilima unicum po tvojim statističkim gledanjima, ali tebe Destroyere stvarno jesam bez problema bušio i završavao u tih nekoliko bitaka što sam te susreo u randomu. Ne znam koliko zarađuješ mjesečno, ali ako je tako želim ti uspjeh i dalje. Mada to ništa ne govori o tvojoj kvaliteti i mogućnoti daljnjeg napretka. Moraš da shvatiš da uvijek ima neko ko te može bez većih problema pregaziti u tenkovima.
 6. adisco

  Raduje me

  Bot ili ne bot nema to veze Destroyeru opet ti, preopterećen si statistikom, mani se toga jer onda nikada nećeš značajnije napredovati u igri. Sve je istina što ti govorim da sam te mlavio ko vola u kupusu svaki put kad te sretnem u bitkama, i kažem ti nisam te baš ja svaki put završio (egzekucija) ali u većini slučajeva jesam čim sam te pronašao na mapi. Eto opisao sam ti i bitku i sve, neću da idem u detalje i druge bitke, stvarno je nemoguće da se ne sjećaš, ali nema veze znam da se sjećaš. Ne razumijem zašto opet psuješ, to je samo igra u kojoj neko mora biti raščerupan ko ne znam ti šta.
 7. adisco

  Raduje me

  Ma ne zamaraj se opet statistikom, ne skupljam dmg to nije pokazatelj. Sve što sam te sretao bilo je prije otprilike 4 godine i svaki put sam te izgnjecao bez većih problema. Nisam te baš svaki put ja i dovršavao, ali uglavnom jesam. Ne da mi se sada opisivati sve te bitke kako bih te podsjetio, ali još iz vremena kad se moglo chatati sa protivnikom, sreo sam te na mapi Prokhorovka. Ti si bio u IS-7, bio si u vodu sa dvojicom i u prvim sekundama bitke si odmah psovao protivnicima toga se nekako dobro sjećam. Javljao sam ti se i pozdravljao te kao kolegu forumaša, ali ti nisi odgovorao vjerojatno nisi primijetio. Uglavnom, u jednom momentu si se u punom HP-u spustio sa brda i među onim kućicama sam te dočekao u svom IS-7, te sam te tu dosta lako raščupao ko krme mastan fišek, iako si bio u prednosti jer ti je pomagao jedan vaš spoter koji je tu došao preko pruge sa sredine da ti pomogne, ali otpor je bio uzaludan. Tako da, pusti ti isključivo gledanje dmg i statistike, ima tu još nekih stvari de facto.
 8. adisco

  Raduje me

  Ne zamaraj se statistikom, bitno je kakav si u bitkama, konkretno. A tebe Destroyere svaki put kad sretnem u randomu, pregazim te k'o FAP žabu, bez ikakvih većih problema. Zato sam ti i napisao, po onome što sam vidio kod tebe kako igraš, nisi neki igrač i pod hitno smanjivaj ribu. Prelako te se može raščupati i u tieru 10. Tako da nemaš temelja toliko se hvaliti.
 9. adisco

  Raduje me

  Destoyere previše sam sebe hvališ, a nisi neki igrač. Smanji ribu.
 10. Ovdje je u pitanju nešto sasvim drugo, možda i treće.
 11. Nisam te razumio šta te muči. Moguće da je do mene. Rado bih ti pomogao, ali moraš objasniti jasnije šta ti nije jasno.
 12. Ma to je samo trenutno, kasnije možda šta i bude.
 13. adisco

  Nervira me.

  Ovi novi "tenkovi" točkaši uništiše igru. Nevjerojatno kako se trude da unište vlastitu igru. Igra će se svesti na spotanje unutar 15 sekundi, nakon čega počinje bjesomučno granatiranje i uništavanje artiljerijom. Dakle, sve više postaje dominantno ono što veze nema sa ovom igrom.
 14. adisco

  ARTY

  Ukinuti artiljeriju jer je zalutala u ovu igru i totalno je kvari. Pravi ljubitelj ove igre nikada neće igrati artiljeriju.
 15. adisco

  Raduje me

  Kod: WOTFORTUNE daje 5 komada pričuva +25% na kredite
×
×
 • Create New...