Jump to content

Paprone

Član
 • Content count

  197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Paprone last won the day on January 11

Paprone had the most liked content!

Community Reputation

81 Tryhard
 1. Nervira me.

  Ja ne bih za ovakve stvari na balkanu krivio samo medie, ljudi su ti koji to prate i gledaju. Pitaše pre nekako američkog ambasadora u vezi media a on jednostavno odgovori: "pa nemojte ih gledati, pa će im gledanost pasti a samim tim i finansiranje i tako će bankrotirati" - racionalno razmišljanje normalnog čoveka u normalnoj zemlji sa zdravim kapitalom. Bez obzira što ne volim američku spoljnu politiku (naročito prema nama), čovek je dobrano u pravu. Pa narod prosto GUTA sve ove farme, parove i ostalo. Razumem da rts ne može bankrotirati jer je na državnom budžetu ali bar ova ostala privatna govna od media (pink, happy, studioB i slične) mogli bi preskakati i time im smanjili gledanost a ono suprotno, upravo je kod njih gledanost najveća, upravo su oni ti koji prikazuju mržnju, šund, laži i ove rijalitije a većina naroda je prosto gladna toga jbg, tako da ono...ovo je jednostavno prostački i necivilizovan narod i pitaj boga dokle će tako biti. Da zlo bude veće, svake godine se broj normalnih i kulturnih smanjuje jer odlaze preko, tako da se prostakluk, nekultura i mržnja samo povećava a mediji samo serviraju ono što je većini po ukusu.
 2. Nervira me.

  Dobićeš batina i u Crnoj Gori, pametni odavno ne letuju ni u Hrvatskoj ni u Crnoj Gori (što reče Rale, idu tamo gde je civilizacija). Samo, ni je to kraj i ono najcrne, uskoro ćemo se i u samoj Srbiji (Hrvatskoj) međusobno tući i ubijati, ovde na prostorima bivše SFRJ je nastala "Sodoma i Gomora", nema morala, civilizacijskih normi, časti, pravde, istine....,treba tačno baciti nuklearku i napraviti veliku rupu, pa da se jadransko more lepo proširi do granica Mađarske, Austrije, Rumunije i Bugarske, i bude neke koristi od ovog prostora. EDIT: ... i ono kad nam kenjaju kako smo ekonomski zaostali za evropom 50 godina... Ma mi smo mentalo zaostali za evropom bar 200 godina, samo to niko ne spominje!
 3. Šta trenutno slušate?

  "warriors...come out to play-ee-ay"
 4. Koje ste članove foruma sreli u randomu?

  Mislim da si pogresio. Bojan je sa nickom 8OJ4N a ovo je neki lik sa nalogom iz 2013.
 5. WoT Tenkisti - exposed

  20.12.2018 - 21.12.2018, kucao se kod SANTAMOUSE i još jedan drugi kod. Totalno glupo i bez veze od WG-a da kod traje jedan ili dva dana i ja sam go propustio što povremeno i igram a verujem i mnogi drugi.
 6. WoT Tenkisti - exposed

  Pa upravo tako kao što si i napisao, gotovo sve ima "pristojno" i to iz ugla gledanja igrača "unicoma" kao što si ti (koji i sa sranjem od tenka izvuku maximum), iz ugla prosečnog igrača kao što sam ja i mnogih ostalih, sigurno nije Defender i tenkovi slični njemu, tako da bi takvi igrači, odnosno većina (o kojoj sam i pisao) doživela blago razočarenje dobijanjem Typa 59.
 7. WoT Tenkisti - exposed

  Za prošlu novu godinu (ako se dobro sećam) u samom startu novogodišnjeg "eventa" je dosta njih u kutijama za kinesku novu godinu (sada se zove lunarna) izvuklo Type 59. To je kod klinaca i velikog dela novijih igrača, kojima je Type 59 nedostižna legenda (u stvarnosti sada ništa posebno), izazvalo opštu pomamu za kupovinu samo kutija za kinesku novu godinu. Ove godine, verovatno da ne bi došlo do disbalansa u smislu da svi idu na IS-3A i kupuju samo kutije za sovjetsku novu godinu, to su promenuli tako da u svim vrstama kutija, možeš dobiti premium tenk bilo koje nacije. Inače, ne vidim uopšte što je Type 59 toliko moćan u "današnjem okruženju" na tieru VIII da bi bio čuvan i van prodaje, po mišljenju mnogih, toliko je običan i čak inferioran, da bi mogao komotno da stoji u istraživačkom stablu za kupovinu goldom a mogli bi ga staviti i u stalnu prodaju za novac da uzmu pare na brzaka od naivnih klinaca. Mnoge odluke WG-a mi baš nisu jasne i nemaju logiku.
 8. WoT Tenkisti - exposed

  Mislim da je jedina razlika kod svih kutija samo u ukrasima, u "lunarnim" kutijama dobijaš kineske ukrase V-nivoa, u "magičnim" ukrase V-nivoa za magičnu novu godinu, u "božićnim"- ukrase V-nivoa za božić i u "nova godina" kutijama ukrase V-nivoa za sovjetsku novu godinu. Što se tiče nacija premium tenkova (a to tebe najviše zanima) u bilo kojim kutijama možeš izvući premium tenk bilo koje nacije, tako da u kutijama za sovjetsku novu godinu možeš izvući škorpiona G, nije kao prošle godine da u zavisnosti od vrste kutija, dobijaš i premium tenk određene nacije, ako je te to bunilo.
 9. Jbg Rale, ti uvek nađeš način da upadneš u sranje. U realnom životu, sa tobom je verovatno rizično izaći u kafanu.
 10. WoT Tenkisti - exposed

  Kupio dva puta po jedan kontejner (kutiju) "big santa" po 500 dinara, u jednoj dobio 2.000 dublona a u drugoj premium brod "Princ Eugen" krataricu 8-tier, istorijsku legendu, nema je u stalnoj prodaji, samo u specijalima poput IS-3A i slicno. Definitivno odoh u mornare.
 11. Šta trenutno slušate?

  Sećam se koncerta Psihomodo Pop-a u Novom Sadu na platou ispred Spensa, beše to 88ˇ ili 89ˇ u neka lepša vremena.
 12. Šta trenutno slušate?

 13. Šta trenutno slušate?

  takođe
 14. Napajanje i priključenija

  I to u vezi tih zaštita i da li je modularno je takođe mnogo važno i potpuno tačno, spominjao sam to više puta, ovog puta nisam jer je fokus bio na snazi.
 15. Napajanje i priključenija

  A imaš i neko loše napajanje, garant.
×