Jump to content

_Al_Bundy_

Član
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

_Al_Bundy_ last won the day on October 29

_Al_Bundy_ had the most liked content!

Community Reputation

41 Ima smisla
 1. Osveta vrhunskih igrača - name & shame edition

  Prvo, izbaciti arty iz svih misija i ne terati pošten narod da igra to sranje ako mu se neigra i smanjiti ih na dve po partiji. Drugo, uvesti +-1 MM, ja ljudi garantujem da se ništa ne bi loše desilo po igru, možda bi samo Viktoru kruna s glave pala. . 705ica, Obj268 V4 Type5... i ostala nadrkane desetke gaze prem osmice ko žabe, M3Lee vs tier6, BlackPrince vs VK B, premium osmice sa preferential matchmaking bi došle na svoje, ma svi ovi problemi bi ko rukom odnešeni bili samo da gosn spomenuti nije tvrdoglav ko mazga. Ove dve stvari da se odrade i igra bi bila mnogo mnogo ugodnija.
 2. Cry me a river

  Bravo Rale Evo i mojih "dostignuća" Zamal da mi ostane tenk na livadi bez posade, to mi se desilo jednom 2013e mislim, jedan shot od G.W.Panther bez opucanog golda sa rental ScorpioG moguće je i minus
 3. Konfiguracija za WoT? - jeftina, a odlična?

  Update biosa bi ja još odradio, za svaki slučaj da nije neka magistrala zagušena.
 4. Konfiguracija za WoT? - jeftina, a odlična?

  SSD je super, počeli su ga stavljat i ukancelarijske računare tetkama i sekretaricama itd itd, al sto ne probas prvo za nekim HDD koji ti je pri ruci ili još bolje SSD iz drugog računara jer imaš baš baš čudan problem, čisto da ne skrkaš pare dok ne skontaš o čemu se radi. Po meni dva su razloga: HDD ili windows. Kao treći bi bio RAM u smislu redanja pločica, kompatibilnosti i sl ali kod DDR4 nebitno je koji je redosled, da li ubadaš u prvi utor do CPU i sl. tako da to pada u vodu. E sad, ti si svoje odradio kako spada, probao si drugi HDD i drugu instalaciju tako da problem je ono.. zaista van pameti (čekanje po 10s na najobičniji prozor.. šta reći) Nađi i treći HDD za koji znaš da je radio dobro. Probaj i drugi tj.zadnji Win10 i skini ga sa microsoft stranice, u njemu su ti svi noviji drajveri i pečevi za win. Kad rešip problem počasti klinca sa SSD obavezno jer su pojeftinili, kod mene zadnja cena je bila 65KM 120GB Kingston, to je oko 34€.
 5. Personalne misije 2.0

  Moj klanski uzeo ima mesec, ima covek 52-53% wr i oko 500 partija mesecno. Kako ga je uzeo nemam pojma, alal mu vera.
 6. Cry me a river

  Posle skoro 50k i 6 godina igranja prvi put uzmem Matildu. Šta reći.... VK B u tier 4, RRR i bereš crvendaće ko crvenkapa pečurke. Jedna od partija:
 7. Nervira me.

  Kad klincima bez VISA elektron kartice daš ScorpionG Rental onda danim imas ovakav MM
 8. Konfiguracija za WoT? - jeftina, a odlična?

  Niš ne diraj dok ne počnu da se dernjaju kuleri. Imam u prodaji polovne brend računare stare i po 10g a pasta im još kao mleko. Samo otpraši komp jednom-dvaput godišnje i bogdaodobro.
 9. Konfiguracija za WoT? - jeftina, a odlična?

  Pritisak kulera na CPU je strrašan u odnosu na GPU pa termalna traka zbog toga gubi svoja svojstva. Na procesor pastu obavezno (imaju i druga resenja ali to je...)
 10. Konfiguracija za WoT? - jeftina, a odlična?

  Svaka ti je ko u Njegoša. Ma ja, sve su one naše boginje.... prve dve godine. Onda naredne dve seru za tenkove a najviše za TS. Posle toga idu dve godine "bmk radi šta hoćeš samo me ne smaraj, ranim ujutro" "pa i ne moraš sa mnom u krevet igraj tenkove" pa onda češći odlasci na frizuru, manikir....
 11. Sam svoj majstor

  Dok čekamo brundišin roštilj... 30min bukvalno i par starih daski iz garaže.... dječijoj sreći nikad kraja. Ono... bukvalno manje vremena mi trebalo (bez lakiranja naravno) nego da sam seo u auto i otisao u neki veci market da kupim plastični, guzve na kasi, parkiranje... ) Gledo sam da to bude za uzrast 3-5g, ispod polica za bojice i bojanke. (znam da moze pedantnije i bolje ali kontam pošto je bukvalno od otpada koji je trebao ići u kotao dobro je, jbjga) Ova klackalica iza, to je isto od otpada,povario pre 10g, nikad više farbana, vazda na suncu ili pod snegom vrlo dobro se drzi, mozda zato sto je od metalnog profila (ima dosta mesa) i kvalitetna farba. Klackalica mi je za razliku od stola oduzela 2dana al ne zalim, klinci iz ulice ne skidaju se (belom farbom sam pokušao da razbijem monotoniju kutijastog profila)
 12. Oružje od rakije pa do čakije...

  Jeben je taj statički elektricitet, mislim na ovaj od loše odjeće i sl. Dok sam vozio dvojku imo sam neke jeftine presvlake, pri svakom izlasku me opizdi struja, dugo nisam kontao od čega. Pola familije mi radi u namenskoj industriji, baš mi skoro pričaju pre ulaska u proizvodnju bukvalno zagrle bakarnu kuglu da se dobro uzemlje, nema zajebancije sa barutom.
 13. VIdeo Dana

  Kad malo poslušaš istraživačke novinare, eksperte za globalnu ekonomiju, globalnu politiku.. vidiš da otkrivaju isti šablon: kod malih naroda, čitaj balkanski narodi" kod njih se političari kupuju i tako kupljeni usmjeravaju prema korporacijama, kompanijama.. onda od njih se očekuje da završe određene poslove. Kada to završe onda se usmeravaju na "međunarodni plan". Tako isto ih i ruše, imaš cenovnik. Npr, za 100M$ možeš sruštiti bilo koju vladu na balkanu, za 10M$ mozes progurat stranku preko noći iznad cenzusa (npr MOST u Hrvatskoj), za 1M možeš smaknut bilo kojeg političara.. to je za ove gore kompanije sića. Ako americki LokidMartin ili ruski Gasprom odluči da te nema ima da te nema. Oligarhija na delu.
 14. Nervira me.

  Zanimljivo. Cuo sam da je igra na EU u 2018 opala za preko 20% Imaju priliv dece koji igraju mesec-dva ali ih napustaju stari igraci redovne platiše.
 15. Cry me a river

  Nisam neki igrač i nemam ovakve partijje svaki dan tako da sam definitivno izgubio svaku nadu za jbni Master
×