Jump to content
Sign in to follow this  
Xogens

Veliki zločesti vuk?

Recommended Posts

bb.jpg.170ef7de2524cd7139af4c7d4c514137.jpg

Neće biti potrebno pisati psovke i ružne riječi sa nacionalnom konotacijom.Zašto? Jer smo pobjedili.Jedan sam od onih iz sjene koji je zaslužan gašenju balkanskog dijela foruma na službenom WOT forumu.Da li mi je drago zbog te pobjede? Nije. Da li sam išao zbog osvete? Neću lagati sam sebi.Jesam! Mnogi od nas jesu! Kod nas Balkanca vlada jedna bolest a zove se: kad dobiješ vlast i instrumente da možeš voditi tu vlast.Sav tvoj čak i onaj (ne)karakter za koji nisi znao da ga imaš izađe van na površinu.To je bila tvoja dijagnoza ¨veliki zločesti vuče¨ .Imao si motivaciju i vjetar u leđa  sa temeljem nacionalizma mi srbi smo čak i virtualno ugorženi. svojih kujica za koje vidim i nakon potopa nakoti i štakori uvjek prate vođu.Rale jesi mi dobar?

6 godina je prošlo.Čekali smo pravi trenutak, kolosalne hrpe prepisaka i screenshotva je upućeno prema WOT administraciju.Kako smo znali da imamo pravo oružje za gašenje.Onoga dana kada si ¨veliki zločesti vuče¨ pretjerao sa egoističnim kurčenjem.WOT administraciji je bilo dosta balkanskog nacionalnog prepucavanja koji su neki nosili i u igru.Iako su neki od nas otišli toliko daleko jer su bili željni krvi saznalo se tvoje pravo ime i prezime, gdje živiš pa čak i koje su ti internet navike.

Loptu je ipak trebalo spustit i smiriti emocije.Ovdje se je trebalo samo napraviti totalno uništenje foruma.To smo i uspjeli.Pobjedili smo! Zbog čega vuče? zbog virtualne igre? zbog statisike?

Ne vuče, napravio si to da postane osobna vendeta.Vidiš ovu gore sliku, to je tvoje djelo.Kada sam te pitao zašto si me banovao.Odgovorio si mi: Zato jer ja to mogu!

Mnogima si tako govorio.

Imate ¨lep¨ forum.Uživajte u njemu dok traje.

 

Edited by Xogens

Share this post


Link to post
Share on other sites

al nema ti vamo vuka... BBV je moj admin acc napravljen iz sprdnje, lol

  • Plus 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo je jedan od onih sto ulaze u tudju kucu bez kucanja i pitanja. "Hvatas na buku, sad ces ti dobiti ruku tamo gde se malo nadas "- Djordje Balasevic. ALO , majstore,ovde BBV-a nema, a na onom forumu ( ispravite me ako gresim ) zadnji put je bio pre 1,5-2 godine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/15/2018 at 18:43, H4NI said:

al nema ti vamo vuka... BBV je moj admin acc napravljen iz sprdnje, lol

Trebao si ga još malo roštiljati, a ne odmah mu reći :D

 

EDIT: Rale je uvek dobar i jak :QBFlip:

Share this post


Link to post
Share on other sites

da je na starom forumu, možda i bi. vamo treba pružati primjer drugima :trump:

iako, wtf... zašto bi itko dao vuku da bude bilo šta nakon svih sranja na starom forumu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako ćemo pravo, ni članovi foruma nisu bili operisani od nacionalizma, nekulture, gluposti i virtulanog nasilja. Preko polovine članova su bili igrači koji nisu baš bili "čisti u glavi" a i od ove druge polovine normalnih, uvek neko dođe na forum da istresa svoje frustracije zbog RNG-a, klanskih i ostalih opcija u igri, koje mu pomere živce i naruše mentalno zdravlje. U takvoj gomili nekulturne i nenormalne rulje, mogao si kao moderator završiti poput @Hunter1911 tako što ćeš mirno otići sa foruma da ne bi navukao kakvu zarazu i sačuvao mentalno zdravlje, biti "ladovina" poput @Petruzzi-ja i pustiti da "priroda sama sve reši" ili poput @BBV-a i koristiti prekomernu upotrebu ovlaštenja u smislu oštrih banova, kao primer ostalima ali uglavnom na pogrešnim igračima a u skladu sa opštim ludilom koje je vladalo na forumu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×