Jump to content
Sign in to follow this  
H4NI

Prva godišnjica

Recommended Posts

Eto dočekali smo i prvu godišnjicu, forum radi manje-više ok, ima dosta toga za poboljšati. Vidjet ćemo, možda dođe na red!

Posjećenost je solidna, forum je otključan i sve je vidljivo gostima, tako da jako malo ima novo registriranih korisnika. S obzirom na marketing i uloženo u promociju, 102k pogleda je sasvim u redu. Ne vrtimo nikakve oglase, tako da nam ova brojka ništa ni ne znači.

ihMesbT.png

 

Ako se pogleda unazad, mislim da smo relativno bezbolno uspjeli premjestiti raspravu s glavnog foruma i pronašli alternativu  bez onih stvari koje nisu valjale u prošloj priči. Sva funkcionalnost koja je tamo bila je i vamo zadržana, u nekim stvarima je čak i bolje.

:disco::party:

  • Plus 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Srećan rođus forumu i nama na njemu! :)

To je po meni najbitnija stvar, da se ono uspešno prebobalo bez zvaničnog foruma. Nije da ne možemo jedni bez drugih, i da bi nešto previše jedni drugima nedostajali, ali opet, nekako bi mi glupo bilo da kada imam da napišem nešto svima vama sa onog foruma, da vas više nigde nema grupisanih. Da stavljam na onaj engleski forum, od vas bi to možda troje ili četvoro pročitalo, i to je to. 

U skladu sa opštim interesovanjem za neke konstruktivne teme je i ovde, ali opet, onaj ko nešto pokrene a da o tome treba da se piše i daje mišljenje, dobije odgovor. Tako da, sve u svemu, ja sam zadovoljan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×