Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ARHIVA - Rariteti, sačuvani delovi naše WoT istorije.


Recommended Posts

@ralesm1989

Pozdrav ekipa, nakon one beskorisne teme vezane za Vraninu ženidbu, setio sam se svog plana od pre dva ili tri meseca, ali eto, zaboravio u međuvremenu. 

To je ova tema. I mislim da ova tema zaslužuje uspeh. Jer koliko god da je ovo igra, kada nečemu u ovako brzom životu i haotičnom posvetiš pet godina, onda je to svakako uzelo dobar deo tvog života i definitivno nije stvar sa margine. :) 

 

KRATKO I JASNO: Nadam se da niste pobrisali foldere sa starim screenshotovima! Okačite ih ovde! Da se setimo nekih prastarih vremena... Kada ste sa protiv nekog igrali, sa nekim igrali i slično! U obzir dolaze i neki snimci, ali ako imate na YT nešto, jer ljude mrzi da otvaraju replaye, mada ako je kvalitetan ja bih ga odmah pogledao! :) Takođe, i snimci sa TS imaju prođu, ako imate i to... Ja imam i toga... Bukvalno sve što je deo vaše WoT istorije dolazi u obzir. :)

 

Evo ja ću kao prvi post da okačim ovo :) 

 

U platoonu smo bili Iggi_master i ja, a preko puta se sreli sa Lavrinenkom, starom kajlom ovog foruma, i Gorančetom :)

T9ZFOLA.jpg

Na ovoj drugoj slici je i davno zaboravljeni Parisija majstor! :) 

Kki1Pnc.jpg

Isto tako, pokušaću da iskopam još jedan stari SS, kada mi je stara legenda foruma i igre Avanguardia rekao da uđem na njegov acc i skinem x2, kaže igraj sa nekim u plt da ti pomaže, jer sam bio noob tada, kaže - ''Imaš u friend listi lika DrazaDestroyer, ok je dečko, zovi njega i neka ti on pomogne.'' To kažem jer spada u ta stara vremena, a i za sve one koji su nekada Draži govorili da je rerollovao acc. Dakle Draže se sećam još daaaaavno, ali on ne zna da sam na Avanguardijinom accountu bio ja. :) 

 

Imam dosta materijala za ovu temu, nadam se da ćemo je razraditi, i ako ne ode u offtopic, biće ok... Voleo bih da vidim i vaše slike i opise :)

Link to post
Share on other sites

@ralesm1989

Evo jedna preteča ESL bitaka i toga... Igrali smo ovaj mod 7 na 7, prastari :) Kao što vidite, tu je Tito majstorčina iz onog tada prejakog L-FEW, tu sam ja, mene naravno stavili u ovu kantu da se vozam, ali tu je i Schokisch :D Eto, par godina kasnije, on osvojio sve što se može osvojiti u ESL-u, a ja se na forumu svađam sa Pustinjskim_lijama, a nekada smo Schokisch i ja bili u istom timu :D 

KMc6kUd.jpg

  • Baš si srce 1
Link to post
Share on other sites

@trn

Sve stare slike slucajno obrisao a imalo se tu svasta za videti ali evo ovaj snimak da se podsetim starih dana i ludog K_plusa

Link to post
Share on other sites

@Flaficasti_Oblacic

Poslednja dva contesta na kojima sam ucestvovao a da su u organizaciji WG, zaradio 5k golda i dva bonus koda (msm da je oba puta bio t127+7 dana premiuma plus se tada kako sam vec imao t127 u garazi dobijao gold kada ukucam kod umesto tenka)

 

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/528761-pigeon-hunt-contest/

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/528755-heroes-of-the-derp-a-competition/page__st__60__pid__11542836#entry11542836

A nasao sam i sliku abominacije sa kojom sam uzeo neki bonus kod od 1500g i 10 dana premiuma za neki NG contest iz 2013te preko FB, Ozbiljno me je sramota ovoga, stavljam u spojler jer ne zelim da se ljudi sokiraju. :teethhappy::teethhappy::teethhappy:

To je bilo jos dok sam bio na Kacam_Rasan, msm da sam i sledece godine uzeo opet nesto slicno za neku jezivu sliku tenka koju sam nacrtao sa polupraznom hemijskom :teethhappy:

Ti FB contesti su bukvalno bili na nivou "Ko ucestvuje pobedjuje", ja sam ocigledno zeleo samo da ucestvujem :teethhappy:

Jezivo

edit:

Sad se setih, uz pomoc google translejta sam ucestvovao u isto to neko vreme i na contestima na fra,esp,pl i nemackom delu foruma :teethhappy:

A de sam sve te zaradjene golde potrosio, da me jebete ne znam :teethhappy:

Link to post
Share on other sites

@nslemi

Davne 2012 -3 ko ce znati,,kada smo uzeli prvu teritoriju ,,el haluf krv znoj i suze..

 

 

I dve borbe sa kojima sam bio medju ne znam koliko na serveru i dobio po 3000 golda..

Link to post
Share on other sites

@Scotsman_Cro

Bitange (IIBII) vs KIA, cw bitka u jednom od najranijih stadija kada je CW pušten kroz igru. Mapa Lakeville, trolanje sa peticama KV1 protiv desetki (E100, IS7, T30). Kada čujem onaj smijeh na ts-u kada istrolaju desetlku sa peticama, odmah kužim kao su to bila najbolja vremena WoT-a. Ekipa, smijeh, zajebancija i igra. Igra kao igra, ne puke statistike od WN8 do svih ostalih što je postalo jedino bitno u igri danas, već se igrala igra igre radi. Ovo uvijek rado pogledam, jedan mi je od dražih starih video zapisa tog klana.

 

 

Link to post
Share on other sites

Evo jedan ne nešto preterano star replay, ali bogme nije baš ni nov. Bandi mi je sačuvao od zaborava! :D

Nas trojica smo na kraju borbe se borili protiv 11 protivnika. I dobili ih :D 3 vs 11 :D

 

 

Link to post
Share on other sites

@HE4VY_CVRChKO_

Bobtejebo al sam ja mator :facepalm:

Ovde sam imao vec godinu i nesto igrackog staža, al sam tek poceo pucati ss 2012-e

Sad ce 6,5g kako sam u ovom sranju.

hAgva.jpgx0wPP.jpgrDH2v.jpgWvIrz.jpg

Obozavao sam i skinove:

Quote

fcDMi.jpg

zhfuF.jpg

lCWXaS9.jpg

Hupt5Ga.jpg

EvmtEOP.jpg

ZaDHCXm.jpgXNoG3yR.jpg

kiBteMM.jpg

LS7U9L5.jpg

9z2Er8f.jpg

31P456T.jpg

 

7tqifcj.jpg

 

Ovde sam za forum slikao na testu prvi HD model, kad smo balavili kako izgleda ovaj izuvijan branik:

(M103 je inace prvi HD tenk u igri)

BBXCeMg.jpg

Mojih prvih 100k sa standardnim tenkom:

q9fcMC2.jpg

Link to post
Share on other sites

@trn

Secam se kada je jednom neki lik provalio sve kodove na nekom igrackom sajmu i okacio na net i sad ko je u to vreme bio budan i dobio dojavu brze bolje javljaj svima cimaj budi itd jedan od dobrih drugara u klanu tu noc bio nedostupan ali smo imali njegove podatke i zamislite njegovo iznenadjenje kada je sutra upalio wot a tamo oko 40 k golda i preko 6 meseci premijuma 

 

Link to post
Share on other sites
10 hours ago, pI0ska said:

@cro001

Evo ja jedan internacionalni. 

 

Ono kad sam vidio SLF na mapi. :o

Klan toliko star da je izumro s dinosaurima.

Kada si već kod SLF, dosta sam igrao platone sa Praxibetelom (drugi nalog s kojim je bio u SLF mu je nick Xanthos117) koji je bio njihov važan član, kasnije je čovjek otišao navodno jer nije imao više vremena biti toliko ozbiljno aktivan te je osnovao svoj klan B-W-B u kojem sam bio član dok su Praxy i ekipa koju znam sa Sokker Manager (kojeg bdw još uvijek igramo) bili aktivni. Poslje sam otišao u drugi klan kad više nitko u B-W-B nije bio aktivan. Baš si me sada prisjetio slavnog SLF i legende Praxya (Xanthosa117) iz najboljih dana koji me iskreno dosta naučio igrati ovu igru i koji je svojim savjetima utjecao na moj skok WR sa nekih 42% koje sam imao sa gotovo 20k bitaka na današnjih oko 50%

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...