Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

"Kada ti život uvali kesu punu govana a ti od nje napravi pitu i narani svoje neprijatelje" - Mahatma Gandhi negde u okolini Dorčola dok je ispijao makijato i listao jučerasnji Informer.

E pa rođaci kod Tigra P ovo "P" nije skraćeno od "Pita od govana" jer ja ne bih ni najgorem neprijatelju uvalio da igra sa ovim čudom i remek delom nemačke tehnike upotpunjene sa beloruskim smislom za balans igre. Nazvati Tigra P  pitom od govana predstavlja uvredu za kulinarsko umeće ljudi koji zaista umeju da naprave pitu od govana. Ovo P je više tu jer nisu mogli da napišu Tigar šuPičkumaterinusemetijebemkomenateradagrindammausa.

Šta ovaj tenak poseduje :

Frontalni armor od 200mm, milimetri koji su realni poput imaginarnih 20 santima kurčevine kojima se po internetu razbacuju deca a na žalos' svih nas i matori ljudi. U realnosti frontalni oklop je sastavljen od svih mogućih slabih tačaka koje su u dizajniranju japanskih teškaša ruskih yolovagona i ostalih sranja završile na nesrećnom Tigru P.

Mobilnost. Ide, kreće se. Mrda. Mislim, može se pokrenuti. Ide ponekad 35kmph ali nije preporučljivo jer zašto bi da stižete na početak borbe kada možete da stignete kada je sve već odlučeno.

Top. Ima penetracije, nema alfu, nema dpm, ima preciznost ali ne rusku tako da u životu nećete doživeti uspešan snepošot jer mu je aim time u kombinaciji sa soft stats jedno 15 minuta što je sasvim dovoljno protivnicima da odluče kroz koji weakspot će da vam ga uteraju ili će jednostavno da odluče da vam se useru u facu tj kroz nepostojeći mantlet.

 

Pozitivne strane tenka.

Može da prebaci sa optikom 445m. Skaut tenk stronk!

SVAKA ČAST!

Edited by Flaficasti_Oblacic
Jer sam tako u mogućnosti
  • Baš si srce 3
  • Plus 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha odličan opis. Grindao sam ga još dok se premium municija kupovala samo za gold i čak ni tada taj epic armor od 200mm nije ništa značio. To miwje bio najgori grind, gori i od M3 Lee jer je trajao duže...kasnije sam mazohistički pokušavao popraviti svoj učinaknak s njim, na kraju odustao no i dan dans pamtim taj grozan grind.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iste emocije dok sam ga grindao. 8ica nista bolja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×